Доброчинність: З думкою про рідні Заліщики

02.01.2018 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

Заліщики – місто дивовижне, насамперед тим, що знаходиться у мальовничій місцевості, з усіх боків оточеній швикоплинним Дністором.  Славне воно і людьми, серед яких є чимало умілих представників різних професій. 

Одним із таких є житель Заліщиків Любомир Цупер. Нещодавно пан Любомир  подарував жителям містечка три ковані лавки. Тепер вони прикрашатимуть міський парк, який  відновили спільними зусиллями міської ради та меценатів. Такому подарункові у громаді дуже зраділи і щиро подякували умілому майстрові.

Читайте також

Навпроти Надставної церкви у парку «Топільче» влаштували доріжку – пандус

Приємно, що у наш важкий час ентузіасти ще не перевелися. Сам Любомир Михайлович стриманий у коментарях. Зазначає лише, що про добрі справи не треба говорити, їх варто робити.  На сайті міської ради Заліщиків опублікували подяку пану Любомиру  за ініціативу у покращенні благоустрою міста і закликали всіх бути патріотами свого краю не на словах, а на ділі. Що ж, недаремно кажуть: зі світу по нитці, і одному буде сорочка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі