Аграрна Тернопільщина: цукровари новий рік зустріли на робочій зміні

Опубліковано:
2 Січня, 2018

Цукровари Тернопільщини зустріли Новий 2018-й рік на робочих місцях. Завершила свій черговий виробничий сезон лише філія «Хоростків-цукор» ТОВ «Радехів-цукор». Переробні підприємства солодкого продукту філії «Чортків-цукор», «Збараж-цукор», «Козова-цукор» працюють у звичайному режимі.

– З початку бурякозбирання на ланах області усіма категоріями господарств зібрано 1  млн.854,5 тис. тонн цукрових буряків. Середня урожайність склала 575,5цнт з га або на134,3 цнтбільше, ніж торік,- каже  в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Володимир Стахів. Зібрано урожай солодких коренів з площі  30 тисяч гектарів. Наварено 269 тисяч тонн солодких кристалів. У цьому маркетинговому році квота для області склала 126,9 тис. тонн. Під майбутній урожай цукрових буряків виорано 22,3 тис. га глибокого зябу. Всього механізатори  Тернопільщини виорали на зяб – 417,4 тис. га.

У ці зимові дні у сільгосппідприємствахставлять і проводять в порядок, на зберігання техніку, закупляють засоби захисту рослин від хвороб та шкідників, мінеральні добрива, організовують навчання механізаторів, водіїв, комбайнерів,  спеціалістів середньої ланкиновим прогресивним технологіям, зразками вітчизняної та імпортної техніки, правилам техніки безпеки та пожежогасіння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агро, #бачинський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село, #тернопіль, #тернопільські новини, #цукор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: