Троє тернополян, котрих бойовики майже 3 роки тримали в полоні, сьогодні вночі повернуться додому

Опубліковано:
29 Грудня, 2017

У ніч на 30 грудня до Тернополя прибувають троє наших бійців, які понад два роки перебували у полоні донецьких та луганських бойовиків. Орієнтовний час прибуття між 03 год. ранку. Місце зустрічі – Театральний майдан в центрі Тернополя, – повідомляють в прес-службі Тернопільської ОДА.

Читайте також

Трьох тернополян звільнено з полону терористів під час обміну (Відео)

Незважаючи на такий час, зустріньмо вдома наших Героїв гідно! Бо завдяки їм сьогодні Тернопіль не знає війни… Не залишмо їх у мить повернення, адже Україна своїх не кидає!

Нагадаємо, що воїни з Тернопільщини Олексій Кодьман та Василь Гулька потрапили в полон у листопаді 2015-го під час виконання бойового завдання, а Володимир Бачинський – у січні 2016-го. Весь цей час тривали перемовини щодо їх звільнення і лише тепер за формулою 74 на 306 наших бійців відпустили.  

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь гулька, #володимир бачинський, #зустріч, #кодьман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: