За кошти «Громадського бюджету» відкрили «Центр науки»

29.12.2017 13:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі відбулося відкриття науково-демонстраційного освітнього центру «Центр Науки». Тут представлені наукові установки, технічні інновації, міні-лабораторії фізики, хімії, біології тощо. Нагадаємо, що проект став одним із переможців “Громадського бюджету”.

null

«На сьогодні - це єдиний науковий центр в Україні, що створений на громадських засадах, а в Тернополі - це перший такий центр, - коментує міський голова Сергій Надал. – Це унікальний заклад, який буде цікавий як дорослим, так і дітям та стане ще однією атракцією для мешканців і гостей міста».

На даний час в "Центрі науки" представлено близько 30 експонатів, проте уже наступного тижня тут з’являться нові вражаючі винаходи. Також на базі центру планується створити лабораторії, де працюватимуть над вирішенням екологічних проблем міста.

null

 

null

Муніципальний "Центр Науки" Тернополя знаходиться на площі Героїв Євромайдану, 4. Відвідати Центр можуть усі охочі з 12:00 до 17:00 год. Вхід безкоштовний.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі