Макс Кідрук побував у Заліщиках

Опубліковано:
28 Грудня, 2017

У рамках туру #100містНОІМ на підтримку книги в Україні, в Заліщиках побував молодий письменник Макс Кідрук, презентуючи свій новий роман «Не озирайся і мовчи».

Цікава подія відбулася нещодавно у Заліщиках. У гості до жителів містечка над Дністром завітав відомий сучасний український письменник і мандрівник Макс Кідрук. Зустріч із поціновувачами таланту молодого автора художніх, публіцистичних і тревелогів відбулась у  вітальні «Літературні зустрічі» центральної районної бібліотеки.

Читайте також

«Серце мами Гонгадзе» 18 грудня у «Літературному Тернопіллі»
Погода в Тернополі та Тернопільській області на середу, 13 грудня
Аграрна Тернопільщина: молоді сади краю

Талановитий і креативний письменник ознайомив присутніх зі своїм творчим доробком, розповів про цікаві моменти подорожей, поспілкувався на різні теми. Зустріч була по-домашньому теплою, цікавою, слухачі довго спілкувалися з гостем і задавали йому багато питань. Бажаючі придбали книги Макса Кідрука.

На екрані демонструвалися буктрейлери до книг «Твердиня», «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи».

«Не озирайся і мовчи» (скорочено НОІМ) — це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.

«Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся», – йдеться в анотації до роману.

Макс Кідрук зазначає, що частково «НОІМ» – це роман не про паралельні світи, але про усвідомлення нами часу. «Там, де непідготовлений читач бачить містику, я опираюсь на реальні наукові теорії», – уточнює автор.

– Якщо чесно, то божевілля – це перше слово, що зринає в голові, коли думаю про тур. І річ навіть не в тім, що нічого подібного ніхто не робив. #100містНОІМ – це Еверест для мене та моєї команди. Водночас я хочу, щоб ви розуміли: туру не було б, якби не книга. Саме ця книга. Я б нізащо не наважився на таку масштабну кампанію, якби не був на сто відсотків упевнений у своїй історії, – говорить Макс Кідрук.

Чи важко проводити такі тури? Судіть самі: 100 міст, більше 130 презентацій і 65 днів у дорозі! Ось такі цифри, за якими ховається невтомна праця молодого і талановитого Макса Кідрука.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автор, #Заліщики, #зустріч, #макс кідрук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #письменик, #роман, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: