Як новини в Facebook впливають на наше самопочуття

Опубліковано:
27 Грудня, 2017

Вплив соціальних мереж на самопочуття залежить від того, чим саме ми зайняті: спілкуванням чи переглядом новин, – пише etcetera.

ВЧЕНІ Девід Гінзберг і Мойра Бурке, дослідники компанії «Facebook», розповіли про те, як соціальні мережі впливають на наше самопочуття і настрій.

ДОСЛІДЖЕННЯ, в якому взяли участь студенти Мічиганського університету, тривало кілька тижнів. Вчені розділили студентів на дві групи. Першій групі доручили 10 хвилин в день читати новини на стрічці Facebook. Друга група студентів повинна була публікувати в цій стрічці повідомлення і спілкуватися з друзями.

В РЕЗУЛЬТАТІ дослідження були зроблені висновки, що перша група студентів почувала себе набагато гірше за другу групу, яка спілкувалася з друзями. Таким чином вчені дійшли висновку, що пасивне читання новин негативно впливає на психіку людини, а ось активне спілкування, навпаки, допомагає впоратися з поганим настроєм і депресивними станами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новина, #соціальна мережа, #фейсбук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: