З 1 січня жителям Тернопілля перерахують пенсії

Опубліковано:
27 Грудня, 2017

З 1 січня для осіб 65-тирічного віку і старших, мінімальний розмір пенсії за віком за наявності у чоловіків 35-ти років, а у жінок 30-ти років страхового стажу, становитиме 40% мінімальної зарплати, визначеної законом про Держбюджет на відповідний рік, але не менше прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. То ж розрахунок мінімального розміру пенсії буде проводиться від суми 3723 грн. і для таких громадян становитиме 1489,20 гривень.

Також з 1 січня 2018 року переглянуть розмір максимальних пенсій за віком. Наразі, до 31 грудня 2017 року максимальний розмір пенсії не міг перевищувати 10740 гривень. А з 1 січня 2018 р. максимальний розмір пенсії не може перевищувати десяти прожиткових мінімумів, встановлених для громадян, які втратили працездатність, тобто 13730 гривень. Про це повідомляють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсія, #перерахунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: