Серед помічників святого Миколая – Агрохолдинг «Мрія»

23.12.2017 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

З року в рік Компанія «Мрія» напередодні Новорічних та Різдвяних свят поповнює лави помічників Святого Миколая. На західноукраїнських землях, де Агрохолдинг займається вирощуванням сільгоспкультур, Чудотворець є дуже шанованим та чи не найулюбленішим християнським святим. Він – заступник вбогих і знедолених, мореплавців та воїнів. Але найбільше радіє святу Миколая, яке відзначається 19 грудня, традиційно саме дітвора, адже в цей день святий ще жодного разу не прийшов до малечі із порожніми руками.

Щоб отримати подарунок під подушку, дітки цілий рік стараються бути чемними, добре вчитися і допомагати батькам. А напередодні свята про всі свої успіхи і досягнення пишуть у листі до святого Чудотворця.

Створювати справжнє свято для малечі допомагає Агрохолдинг «Мрія», який вже котрий рік поспіль реалізовує свій соціальний проект «Миколай». У селах, де Агрохолдинг орендує землю, дітки отримують солодкі пакунки. Цьогоріч таких налічується понад 30 тис. чол. А діє акція «МРІЇ» у всіх шести областях її присутності – Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській та Рівненській.

«Дуже важливо, що святий Миколай із солодкими подарунками від Компанії приходить до усіх діток без винятку, – розповідає про соціальний проект Нонна Шмідік, директор департаменту комунікацій та соціальних проектів “Мрія Агрохолдинг”. – Тобто, не лише до дітей наших працівників чи пайовиків, а до всіх, які проживають у населених пунктах, де працює “Мрія”, без виключення. Проект “Миколай” в Агрохолдингу є постійним – його ми реалізовуємо щороку. У 2017-му бюджет проекту склав 1,1 млн грн.». Загалом дітки отримали майже 10 тонн солодощів від «Мрії».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі