Чи отримає «друге дихання» Борщівський спиртозавод?

Опубліковано:
20 Грудня, 2017

Очоливши одне з найбільш скандальних державних підприємств країни – компанію «Укрспирт», Юрій Лучечко відразу ж визначив пріоритетні напрямки в своїй подальшій роботі та пообіцяв, що колись успішні підприємства галузі знову запрацюють.

Кілька тижнів тому він уже був  із робочим візитом у Борщеві. Тоді, оглянувши виробничі потужності місцевого спиртового заводу, керівник ДП “Укрспирт” заявив, що невдовзі підприємство знову запрацює.  І ось нещодавно місто облетіла приємна звістка –  незабаром відбудеться перший за кілька останніх років запуск виробництва.

Урочистості з нагоди відновлення роботи заводу відбулись 15 грудня. Чи вдасться колись відомому на всю Україну заводу, продукція якого вважалася найкращою в країні, наростити втрачені потужності – покаже час.

Борщівський спиртовий завод  спеціалізується на виробництві етилового ректифікованого спирту «Вища очистка» і «Люкс». Виробничі потужності з переробки зернової сировини становлять 22 тис. тон на рік (85 тон на добу), з виробництва спирту – 854 тис. декалітрів на рік (2,9 тис. декалітрів на добу).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спиртзавод, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: