Подружжя із Заліщиків подарувало місту новорічну ялинку

Опубліковано:
20 Грудня, 2017

Можна сказати, що бюджет міста Заліщиків цього року  зекономив: міська рада не купувала новорічну ялинку, її місту подарували жителі Заліщиків Володимир та Ганна Васильченки.

Зелена красуня багато років росла на їхньому подвір’ї. Подружжя вирішило зробити незвичний подарунок для міста і дуже пишається тим, що саме їх ялинка прикрашає центральний майдан міста. Працівники Заліщицької міської ради висловили подяку родині Васильченків, яку розмістили на своєму сайті.

Майже тиждень працівники комунального підприємства «Заліщицьке міське комунальне господарство» встановлювали і прикрашали новорічне дерево разом із усіма охочими.

В оздобах красуні переважають золотий та червоний кольори. Оновлені яскраві ілюмінації на центральному майдані міста та ближніх вулицях будуть нагадувати заліщанам про свято.

Запалення вогнів на ялинці та офіційне відкриття новорічно-різдвяного сезону відбулось 19 грудня, у День святого Миколая.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #васильченко, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарували, #подружжя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: