Робочі місця випускникам ТНЕУ запезпечить Агрохолдинг «Мрія»: підписано меморандум про співпрацю

Опубліковано:
19 Грудня, 2017

Цілісність науки і практики – запорука високого результату. Це на власному прикладі доводять  Тернопільський національний економічний університет  та Агрохолдинг «МРІЯ». Їхня співпраця триває вже понад  два роки.  За цей час студенти вищого навчального закладу мали змогу побачити зсередини виробничі потужності компанії, перейняти практичні вміння у її фахівців. Агрохолдинг ж натомість отримав надійного партнера, – повідомляє МедіаТОР.

Читайте також

Мрія підвищила рівень зарплат на 35%
«Мрія Агрохолдинг» підтримав бійців тернопільської артилерійської бригади
Тернопільські військовослужбовці отримали сучасні медичні рюкзаки (Відео, фото)

Свої наміри співпрацювати ще системніше і ближче сторони засвідчили підписанням меморандуму про партнерство. 

– Я радий заявити, що сьогодні у нас працює 167 випускників ТНЕУ. Це більша частина нашого офісу тут, в Тернополі. Тому ми дуже цінуємо ваших випускників і вирішили систематизувати і формалізувати наші відносини з ТНЕУ сьогодні у вигляді підписання меморандуму – повідомив генеральний директор Агрохолдингу «МРІЯ» Саймон Чернявський. 

«МРІЯ» – успішна компанія, яка стрімко розвивається. На цьому етапі дуже важливо вже сьогодні дивитись в майбутнє і знайти саме тих людей, з якими Агрохолдинг продовжить рух вперед, зазначає його керівництво. Тому підбір кадрів та їх навчання для компанії актуальні. 

– Як приємно, що вони залучають і наших студентів правовиків, і студентів факультету обліку, і аграрного факультету. Тому підписання сьогодні меморандуму засвідчує те, що Агрохолдинг «МРІЯ» як потужний інвестиційний проект наднаціонального масштабу об’єднує з нами зусилля, щоб ми разом працювати на майбутнє нашої держави і тих людей, які хочуть і можуть себе реалізувати як випускники нашого ТНЕУ – підсумував ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий. 

Така співпраця, вважають партнери, забезпечить Агрохолдингу  висококваліфікованих працівників, а студентам ТНЕУ – цінну  практику і робочі місця в майбутньому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агрохолдинг, #крисоватий, #мрія, #новини Мрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Саймон Чернявський, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: