Передноворічний випуск модного тернопільського журналу вже у продажі (Відео, фото)

Опубліковано:
18 Грудня, 2017

– У цьому році це останній випуск. Матеріали, які увійшли, актуальні і в 2018-му. Ми розповіли про художника Відродження Рафаеля Санті, про десять найдорожчих автівок, зібрали поради куди варто їхати на зимові відпустки, а також багато-багато інтерв’ю, – розповіла МедіаТОРу співвласниця та головний редактор журналу «CITY LIFE» Мар’яна Балабан.

На обкладинці журналу «CITY LIFE» Ліля Даниленко. За словами Тетяни Шершун, харизматична жінка, інтерв’ю з нею неформальне і кардинально відрізняється від опублікованих раніше. Презентація останнього випуску журналу в цьому році відбулася у новорічній атмосфері.

– Представлення новорічних колекцій зима та весна 2017-2018, лицарські бої та київська зірка YEGOR GRAY. Програма насичена для відпочинку, проведення і зустрічі Нового року разом з нашими друзями і партнерами, – каже співвласниця і комерційний директор «CITY LIFE» Тетяна Шершун.

Співак, учасник 8 сезону X-фактор YEGOR GRAY розповів, що на усі запитання в інтерв’ю для журналу відповідав із задоволенням. А приїхав до Тернополя, щоб заспівати своїх пісень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #сіті лайф, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: