У Тернополі приготували сюрпризи для пасажирів тролейбусів щастя

Опубліковано:
18 Грудня, 2017

19 грудня 2017 року з 8:20 до 19:00 в Тролейбусах щастя для пасажирів ми підготували сюрпризи від помічників Святого Миколая. Готуються студенти Ternopil National Pedagogical University ім. В. Гнатюка спеціальностей «Театральне мистецтво», «Музичне мистецтво» з викладачем Валентина Водяна, «Біологія» з викладачем Наталія Міщук, «Психологія» з викладачем Galina Goncharovska, а також клуб волонтерів університету з керівником Оля Водяна і КП «Тернопільелектротранс» за підтримки директора ТЕТ Андрій Мастюх.

В ТРОЛЕЙБУСІ ЩАСТЯ «Сім кольорів щастя» (№160) (маршрут №11, 10, 5) в цей день пасажирами будуть учні шкіл з особливими потребами: (9:00 зупинка Київська) Заклад освіти І-ІІІ ст. «Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний цент»; (14:45 зупинка біля онкодиспансера) Тернопільська спеціальна ЗОШ ТМР для дітей з особливими потребами; (17:00 зупинка вулиця Слівенська) Тернопільська спеціальна ЗО школа-інтернат І-ІІІ ст. Тернопільської обласної ради;). Кожна школа проїде одне коло по якомусь маршруту, так як саме ці школи долучились до оформлення тролейбуса. На них чекають сюрпризи від студентів Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка (спеціальностей «Музичне мистецтво» з викладачем Валентина Водяна, «Театральне мистецтво»; клуб волонтерів університету з керівником Ольга Водяна) і КП «Тернопільелектротранс» за підтримки директора ТЕТ Андрія Мастюха.

В ТРОЛЕЙБУСІ ЩАСТЯ «Здоров’я» №166 (маршрут №1) в цей день (з 12:00) пасажирами будуть діти з особливими потребами садочку №2, які також долучились до соціального проекту. Сюрпризи для них готують студенти Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка спеціальностей «Біологія» з викладачем Наталія Міщук та «Музичне мистецтво» з викладачем Валентина Водяна і КП «Тернопільелектротранс» за підтримки директора ТЕТ Андрія Мастюха.

В ТРОЛЕЙБУС ЩАСТЯ «Україно моя вишивана» №161 (маршрут №11) з 18 години від зупинки вулиця Слівенська студенти спеціальності «Музичне мистецтво» з викладачем Валентина Водяна Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка і КП «Тернопільелектротранс» за підтримки директора ТЕТ Андрія Мастюха будуть розважати пасажирів їдучи на Дружбу.
Координатор проекту – Галина Полюга (кафедра інформатики ТНПУ ім. В. Гнатюка)

Софія Лінчевська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маршрут, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розваги, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: