Пісні Зоряни Вовк – про віру, надію, любов та Бога (Фото)

Пісні, що йдуть від серця.

14.12.2017 21:43   Джерело: Домашня газета
Опубліковано : Віра Касіян

У її піснях — віра, надія, любов та Бог. Саме із цими чеснотами й Господом розпочала свою сольну кар’єру тернопільська співачка Зоряна Вовк. Вже трохи більше року, як вона презентувала свій альбом духовної музики «Дякую, Боже».

Одинадцять пісень, що увійшли до дебютного аудіоальбому, співачка присвятила саме духовній тематиці. Адже це те, що найбільше зачіпає її серце.

— Важливі події, справи слід розпочинати з Бога, — каже Зоряна Вовк. — Так само й мені хотілося перший альбом зробити духовним. До того ж мій тато завжди мріяв, щоб я співала такі пісні. Спочатку не вірила, що реально видати свій альбом, адже — це недешеве задоволення. Ба більше, пісні на духовну тематику — неприбуткова справа. Але під час його запису я справді відчувала Божу підтримку та допомогу.

Підготовка альбому тривала не багато, не мало — два роки. Зоряна зазначає, що пісні були написані швидко, однак затягувала з їх записом у студії. Та все ж у жовтні минулого року альбом почули тернополяни.

—  Авторкою усіх текстів є Леся Любарська, — розповідає про альбом Зоряна. — Музику писав учасник гурту «Фіра» Сергій Степанів і, з його спонуканням, вперше спробувала себе у цій справі я. Тоді Сергій сказав, що музики ніхто для мене краще не напише, ніж я сама. Тож прийшла додому, помолилася і приступила до роботи. На диво, музика рікою полилася із серця.

null

 

null

Всього у творчій скарбничці Зоряни сьогодні міститься близько двадцяти пісень. Першу пісню «Соломія», що була написана спеціально для неї поетесою Лесею Любарською та піснярем-бардом Олександром Смиком, співачка виконала сім років тому. Зоряна пригадує, що ця пісня стала для неї поштовхом до сольної кар’єри. Із «Соломією» співачка також взяла участь у телепроекті на Першому Національному телеканалі «Рекорд української пісні», що відбувся 2012 року. Сьогодні пісні тернополянки в ротації на Київській, Львівській, Чернівецькій та Тернопільській радіохвилях. А нещодавно співачка повернулася з Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», на якому стала дипломантом. І на цьому жінка не зупинятиметься.

Зоряна Вовк продовжує працювати й дякувати Господу, як в одній із пісень її альбому, словами: «Спасибі, Боже, за життя, за кожну мить в житті моєму…».

Зоряна МУРАШКА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Домашня газета  

Коментарі