Лише за один день 10 грудня правоохоронці тримали одразу три звернення від жителів обласного центру про те, що їх обікрали на Центральному ринку. Двоє тернополян втрапити мобільні телефони. А в 66-річної тернополянки поцупили гаманець, в якому знаходилось 3100 гривень.

Читайте також

В Тернополі розшукують крадійку косметики
У Тернополі викрали автомобіль

Справи розслідують. Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. Правоохоронці просять краян бути уважними в людних місцях і стежити за своїми речами. Адже кишенькарі найчастіше шукають жертв на вокзалах, ринках, магазинах, зупинках та в транспорті. Обирають неуважних, неповнолітніх або ж заклопотаних людей.

Не носіть цінності у сумках, пакетах, ранцях на видному місці, а також кишенях брюк (особливо задніх). Сумку в транспорті краще тримати перед собою в руках, або перекинути її через плече, затиснувши ліктем.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: