Іскринки гумору поселились на сторінках «Сонячного дзвіночка»

10.12.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Щоразу, коли з’являється  нова книжечка для дітей в українському просторі – це знакова подія, бо світ сьогодні, як ніколи раніше, потребує енергії добра і доброти. Тільки люди з відкритим серцем можуть пробудити в собі велику дитинність і творити для найвідкритішої і найбезпосереднішої частини суспільства – для дітей. Василину Вовчанську знаю як «дорослу» поетесу, лірика. Її перша поетична збірка називалась «Фестини» (2015),  цьогоріч вийшла вже друга – «Кохайте жінку» (2017). І раптом – «Сонячний дзвіночок» у видавництві «Терно-граф».

Вірші для старших дошкільнят і молодших школярів. Це дуже важливо знати конкретного адресата, бо, зазвичай, люди думають, що у садочку всі однаково малі, – наголошує письменник і редактор видання Володимир Кравчук. – Книжечка добра, поетичні рядки з іскринками гумору. Вірші-веселинки допомагають розвивати у дітей образне мислення.

Надзвичайно важливо те, що на обкладинці є фото і текст про художницю, яка чудово проілюструвала книжку. Світлана Костишин (Семенюк). Нічого  «подібного я ще не зустрічала, зазвичай, майстри пензля залишаються у затінку.

null
 Фото: Валелнтина Семеняк.

 

null
 Фото: Валелнтина Семеняк.

До слова. Василина Вовчанська – викладачка кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Авторка багатьох наукових статей та навчально-методичних посібників. Вірші друкувала у журналі «Освітянин», газетах «Вільне життя», «Наш день», в Українсько-канадському літературно-художньому альманасі «Крила», літературному альманасі «Серце Європи» та альманасі літературного об’єднання при Тернопільській обласній організації НСПУ «Подільська толока».   


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі