Як керувати автомобілем напідпитку – відчули учні автошкіл на Тернопільщині

Опубліковано:
10 Грудня, 2017

Відчути на собі ефект керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння мали нагоду учні автошкіл Тернополя. Тренінг під назвою «Випробуй у безпеці» організували Всеукраїнське об’єднання автошкіл за сприяння Головного сервісного центру МВС.

Читайте також

Поліцейські розшукали співучасника пограбування на ринку «Західний»
Патрульні склали 2 протоколи на тернопільського водія, який скоїв ДТП та перекинув авто

Учні мали можливіть приміряти окуляри, що імітують вплив алкоголю на поведінку людини і допомагають усвідомити та уникнути ризиків керування у нетверезому стані. Відчуття в окулярах майже ідентичні стану алкогольного сп’яніння – це втрата в просторі, тунельний зір, відсутність глибини зору і дезорієнтація.

Тернопіль – це третє місто, де відбулася презентація тренінгу. Окуляри вже на собі випробували жителі Харкова та Дніпра. Також для імітації стану сп’яніння використали килим з намальованими лініями, замок і ключ, корзину та м’яч.

Організатори кажуть, що керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння – це проблема для всієї України. Щороку внаслідок аварій, пов’язаних з керуванням транспортним засобом водієм у стані сп’яніння, гине близько 300 осіб.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #втошкола, #керування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #окуляри, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренігн
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: