Забудівник території за «Березолем» попри шалений тиск зі сторони провокаторів розпочав перші роботи

10.12.2017 11:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Забудівник території за «Березолем» розпочав підготовчі роботи до спорудження культурно-житлового центру. Також триває процедура підготовки і до виконання інвестиційних вимог щодо покращення облаштування самого палацу культури та інших об’єктів громади.

Поруч з цим, не вщухають намагання провокаторів та деяких псевдоактивістів щодо дискредитації підприємців серед простих тернополян. Так у соціальних мережах з’явилися повідомлення про нібито залякування мешканців мікрорайону.

«Ми відкриті до діалогу, - розповідає представник забудівника. – Щодня розповідаємо людям про свої наміри та показуємо всі можливі дозвільні документи. Повірте, що перед початком техніки на будмайданчику, наші юристи та спеціалісти донесли до громадськості законність спорудження нового культурно-житлового центру. Після цього градус напруги спав і наші працівники розпочали роботи.»

Як ми вже повідомляли, на заваді стають окремі псевдоактивісти, які спеціально створюють чорний піар компанії забудовника. Робиться це з метою «вибити гроші» або ж для того, щоб «виїхати» на цій історії. Саме тому зацікавлені в скандалі особи найняли професійних провокаторів, серед яких є не лише небезпечні та агресивно налаштовані люди, а й навіть неповнолітні.

Коли з на територію заїхала перша техніка, а ці ж псевдоактивісти зрозуміли, що їх потенційні «заробітки» закінчились, так і не розпочавшись. Судячи з усього, з цієї причини у соцмережах почали з’являтися повідомлення про розбиті вікна в однієї з мешканок району. Чомусь на думку окремих дописувачів, це мали б зробити саме забудівник території за «Березолем».

«Це більше схоже на побутовий, швидше сусідський конфлікт, - продовжує представник забудівника. – Як стає зрозуміло з повідомлення у соцмережах, головним підозрюваним є місцевий житель, за яким спостерігалася схильність до наркотиків. При бажанні, його не так важко знайти і спитати про справжні причини його хуліганських дій. Але активісти, які безперестанку ходили до нас із “комерційними пропозиціями”, тепер в один голос заявили про наш слід у цьому трафунку. Можу вас запевнити, наші працівники задіяні на будівництві, а не у нічних блуканнях «Дружбою».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі