Тернопільський нардеп Тарас Юрик серед лідерів законотворчо активних парламентарів

08.12.2017 20:43   Джерело: Слово і Діло
Опубліковано : Новини Тернопілля

Народний депутат України Тарас Юрик лідирує серед народних обранців, які зареєстрували найбільшу кількість законопроектів у листопаді. Про це повідомляє аналітичний портал «Слова і Діло». 

Як відомо, листопад у Верховній Раді виявився напруженим: в парламенті розглянули цілий ряд важливих питань, серед них – питання держбюджету, реінтеграції Донбасу та інші. Аналітики відстежили, хто з депутатів і фракцій зареєстрував найбільшу кількість нових законопроектів.

Найбільше нових законопроектів у листопаді подала фракція «Блоку Петра Порошенка», депутати якої зареєстрували в ВР 51 документ. Загалом упродовж минулого місяця у Верховній Раді було зареєстровано 97 законопроектів, 80 з яких подали депутати.

Серед депутатів, які розгорнули найбільш активну діяльність, нардеп від БПП Геннадій Чекіта, в активі якого вісім законопроектів.

Друге місце з сімома представленими законопроектами в листопаді зайняли народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Тарас Юрик, Андрій Шинькович, Роман Мацола. Детальніше дивіться в інфографіці.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Слово і Діло  

Коментарі