Як Савич парк перетворюється на туристичну зимову родзинку Тернополя

Опубліковано:
8 Грудня, 2017

Коли починає густо падати сніг – це означає, що незабаром запрацює гірськолижна траса.  Саме там сніг, як кажуть “в тему”. Нововведеннями цього року будуть снігові гармати, покращені траси, облаштовані затишні місця для відпочинку і ще один підйомник.

Коментує Віталій Кирилов, директор “Савич-парку”: “Ми хочемо у цьому році акцент зробити на любителях сноубордів. Другий підйомник дозволить підіймати їх на гірку в зручному режимі. І продовжуємо розбудовувати наш маленький Буковель. Вже мені телефонують з сусідніх міст, люди хочуть їхати до нас кататись на лижах і сноубордах. Я важаю, що це просто вау, що про нас почули, адже від того, що ми перетворюємось на туристичну зимову родзинку, виграє усе місто.”

Більше уваги приділено і безпекам трас – таблички з попередженнями, правилами будуть яскравими, їх побачить кожен, хто прийде відпочити та набратися позитиву на гірку. Організатори планують передивитися і систему оплати за користування гіркою – минулі роки показали, що найбільше людей планують свій прихід на гірку саме на вихідні дні, а під час тижня траси напівпорожні. Спеціальні пропозиції допоможуть розвантажити траси у п’ятницю, суботу та неділю та мотивувати кататися протягом тижня. Траси мають гарне освітлення, тому і після шостої вечора можна вдосталь накататись на лижах, сноубордах, сноутюбах. 

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич-парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: