У Збаразькому замку помітили привида? (Фото)

07.12.2017 16:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Вже другий тиждень у замку в Збаражі знімають відеокліп гурту «Нічлава» на композицію  «Вовки». На своїй сторінці у Фейсбук соліст гурту Андрій Підлужний виклав містичне фото, яке спрощує твердження працівників замку, що тут привиди не мешкають, мовляв, це лише легенда. Втім, фото змушує засумніватися.

Читайте також

Давній фортифікаційний осередок Волині
У Тернополі зніматимуть продовження фільму «Червоний»

«Всупереч твердженням працівників Збаразького Замку, що єдині привиди Замку це вони самі, при обробці фотографій зі знімального процесу ми виявили таке (див фото). Також є цікавими свідчення реставратора Володимира Магінського, засиджуючись за роботою допізна, не раз відчував чиюсь присутність, відчуття що ніби хтось ходить, був характерний скрип підлоги, іноді лунали голоси,  – написав Андрій Підлужний. –  Варто зазначити, що і наша «команда» під час зйомок неодноразово відчувала щось дивне... Ті ж кроки, несподівані закриття дверей,хоч відчути всю повноту містичності Замку ми не змогли, адже найпізніше ми залишались там лиш до 18:00. Я собі можу уявити, що могло нас чекати, якби була нагода залишитись наодинці з Замком до ранку. У 80-х двоє школярів спустилися в підземелля замку. Коли до вечора хлопці не повернулися, городяни вирушили на їх пошуки. На третій день "шукачі пригод" повернулися самі - перелякані діти стверджували, що бачили поховання ченців, яке дуже їх налякало; згадували про вершника, який переслідував їх ... Тільки через кілька років підземелля почали вивчати, і з подивом виявили, що під містом прокладений цілий лабіринт дивовижних таємних ходів ... За ще однією версією, підземеллями та залами Замку досі блукає один із власників. Розповідають, що чоловік помер просто посеред бенкету. Мабуть, привид полюбляє музику, бо в певні години з органної зали чуються звуки музики. Відлунюють вони і у підземеллі...».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі