В наступному році «Мрія» створить 10 нових кооперативів

Опубліковано:
7 Грудня, 2017

Про це під час звіту компанії повідомила директор з комунікацій та соціальних проектів компанії Нонна Шмідік.

За її словами, крім того в планах агрохолдингу розвиток вже існуючих кооперативів, зокрема, будівництво кооперативного цеху заморозки/сушки/переробки ягід і крафтової сироварні.

«Ми хочемо створити додану вартість в кооперативних об’єднаннях. Також плануємо відновити дорадчих службу в Тернопільській області, а слідом і в інших регіонах, де фермери зможуть отримувати профільні бухгалтерські та юридичні консультації», — зазначила Шмидик.

У планах «Мрії» також розробити електронну карту медоносних полів для покращення співпраці з об’єднаннями виробників меду. За поточний рік компанія організувала 10 новостворених кооперативів – 7 ягідних, 1 пасічний та 2 молочних, і ще близько 30 ініціативних груп (зокрема по вирощуванню часнику, квасолі, розведення кроликів і виробництва борошна).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mriya Agro Holding, #кооператив, #Мрія Агрохолдинг, #новини Мрія Агрохолдинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: