У Тернополі запрацює Фабрика святого Миколая

Опубліковано:
26 Листопада, 2017

В Тернополі вже 13-ий рік поспіль проводять акцію “Миколай про тебе не забуде”. Це щорічний благодійний захід, головною метою якого є зібрати подарунки до дня св. Миколая потребуючим дітям.

Так звана “Фабрика св. Миколая”, де пакуватимуть подарунки, знаходиться в храмі св. Йосафата, м. Тернопіль, вул. Лучаківського, довідки за телефоном 068 242 09 89.

Читайте також

Збір «Подарунків для солдатів на Миколая» розпочинають у Тернополі

Зазначимо, що в Тернополі проживає близько 2 тисяч потребуючих дітей віком до 12 років. Списки оновлюються щорічно.

– Що входить в сам подарунок? Це солодощі іграшки, канцелярське приладдя, засоби особистої гігієни. Тобто, усі ці речі кожна людина, яка бажає долучитися до нашої акції, може пожертвувати, скласти таку пожертву і усі ці речі буде подаровано 18 числа потребуючим діткам, – розповідає координатор акції “Миколай про тебе не забуде” Ірина Бревко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #тернопіль, #тернопільські новини, #фабрика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: