Тернопільська лідер жіночого підприємництва отримала вагому відзнаку

25.11.2017 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

У приміщенні Верховної Ради України 17 листопада 2017 року відбулися урочистості з нагоди святкування Міжнародного дня жіночого підприємництва. Організаторами заходу стали Міжнародна амбасада жінок-підприємців України, Європейська асамблея жінок-депутатів, Всеукраїнське об’єднання жінок-депутатів, Асоціація міст України. У ньому взяли участь народні депутати, представники бізнесу, громадськості, культури та влади.

null

Нагородження переможців конкурсу «Кращі ініціативи жінок України для економічного розвитку місцевих громад» відбулося у номінаціях: найкраща жіноча ініціатива у категорії «Підприємництво»; найкраща жіноча ініціатива у категорії «Врядування»; найкраща жіноча ініціатива у категорії «Громадська діяльність»; найкраща жіноча ініціатива у категорії «Наукова діяльність»; найкраща жіноча ініціатива у категорії «Нова Україна».

null

Під час урочистого заходу Міжнародна амбасада жінок-підприємців нагородила відзнаками відомих українок засновницю та голову оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірину Данилевську, засновницю ювелірного дому «ZARINA» Наталя Нетовкіна, засновницю тренінгової компанії «OLEROM» та благодійного фонду «Янголи Миру» Ольгу Редзюк, голову Міжнародного фонду культурного співробітництва Владу Литовченко, відому телеведучу Дашу Малаховц, члена Ради засновників компанії «Амвей», керівника центру жіночого підприємництва Ірину Демкуру за визначні заслуги у галузі бізнесу, соціальних та культурних проектах!

null

 

null

Перше святкування WED відбулося 19 листопада 2014 року в офісі Організації Об’єднаних Націй у Нью-Йорку. Сьогодні WED відзначають у 144 країнах світу. Україна також постійно долучається до міжнародного святкування. Жінки-підприємниці України звернулися до жінок-депутатів Верховної Ради України з ініціативою започаткувати відзначення 19 листопада – Днем жіночого підприємництва на державному рівні.

null

 

null

Цьогоріч у рамках святкування відбулася міжнародна експертна дискусія «Сучасні перспективи розвитку жіночого підприємництва» за участю представників європейських інституцій, жінок-депутатів Верховної Ради України, відомих жінок-підприємців.

null

«Наша головна мета – збудувати мережу жінок-підприємців України, яка ефективно співпрацюватиме з Європою, Америкою, країнами Сходу і Азії, підтримати жінок в реалізації власних задумів та ідей, надихати їх до підприємницької діяльності, показувати приклад можливостей через досвід підприємництва членів амбасади», - зазначила почесний президент Міжнародної амбасади жінок-підприємців України Вероніка Марчук, яка є найвідомішою українкою в Польщі, адвокатом, продюсером, членом Польської академії фільму, голова правління «Товариства друзів України» у Варшаві, амбасадорка Польської мережі жінок-підприємниць.

null

Це незалежна громадська організація, метою діяльності якої є формування сприятливого середовища і умов для розвитку підприємництва серед жінок, усвідомлення їх суспільної значущості, та практична підтримка їхніх проектів  завдяки мережі українських, польських, американських амбасадорок. Амбасадорка – це жінка-підприємниця, яка має власну справу, досягаючи успіху в бізнесі водночас, вона долучається до суспільної діяльності. Щороку, на основі рекомендацій від різних спільнот і неурядових установ, організація запрошує до співпраці жінок, які, поділяючи засади етичного кодексу амбасади та думку основного гасла: «Досягла успіху – будь прикладом для інших», розпочинають співпрацю в напрямку пропагування підприємництва.

null

 

null


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі