Тернопільські військовослужбовці отримали сучасні медичні рюкзаки (Відео, фото)

Опубліковано:
24 Листопада, 2017

На плацу військової частини військовослужбовці вшановують своїх побратимів. 14 бійців Тернопільської окремої артилерійської бригади поклади своє життя захищаючи кордони України. Серед загиблих – водій батальйону охорони Володимир Єгоренко. Посмертний орден «За заслуги» отримує дружина, – повідомляє МедіаТОР.

Володимир Єгоренко загинув потрапивши під мінометний обстріл. Військові кажуть:  в таких випадках дуже важливо зуміти самостійно надати собі першу  медичну допомогу.

– Якщо боєць вмітиме сам собі надати допомогу, це збільшує шанс на виживання приблизно на 60%, – каже начальник медичного пункту Олег Зарудний.

Аби це було можливо бійцям Тернопільської окремої артилерійської бригади подарували 5 рятівних рюкзаків. Придбати такий інвентар допоміг Агрохолдинг Мрія. На це виділили 160 тисяч гривень.

– Агрохолдинг «Мрія» направляє з кожного гектару по 10 гривень на підтримку АТО. Це порядку 1 млн. 600 тисяч в рік. За останніх три роки компанія вже направила 5 млн. грн., – зауважує Генеральний директор Агрохолдингу «Мрія» Саймон Чернявський.

Цьгоріч  на потреби військових тернопільські підприємці витратили майже десять тисяч гривень.  Левову частку вклав  Агрохолдинг «Мрія». Тож керівництво краю вдячне за допомогу.

Також у Агрохолдингу переконані: підтримувати бійців потрібно не лише на передові, а й в тилу. Тому найближчим часом планують реконструювати в’їздні волота на полігон у селищі Біла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44, #агрохолдинг, #бригада, #допомога, #ліки, #медикаменти, #мрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рюкзаки, #Саймон Чернявський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: