У центрі Тернополя, поблизну пам’ятника Франку, відкрили міні-ресторацію

Опубліковано:
24 Листопада, 2017

Італійська кухня, європейське та пабівське меню – страви на різний смак пропонують у ресторані «Pizza Pub». Два тижні тому в Тернополі відкрили міні-ресторацію за адресою вул. Сагайдачного, 8, поблизу пам’ятника Іванові Франку. У місті це вже другий «Pizza Pub». Перший заклад цієї мережі відкрили у 2014 році на вулиці Київська. Ресторація добре зарекомендувала себе, піца, приготована у цьому закладі, швидко стала популярною серед тернополян. У новому «Pizza Pub» меню значно розширили.

Сімейна піца на чотирьох. З італійської кухні у закладі пропонують 11 видів піци на різний смак. «Нашим гостям пропонуємо усі види піци у діаметрі великої і сімейної. Діапазон цін великої піци коливається від 45 грн до 75 грн, а сімейної – від 90 грн до 130 грн., вонапівметрова і розрахована на чотирьох осіб. Піцу готуємо на тонкому тісті, що добре пропікається», – каже власник мережі міні-ресторації «Піца-Паб» Павло Бойко. 

У «Pizza Pub»можна скуштувати салати – грецький, цезар, салат теплий з телятиною, салат з руколою та тунцем, салат  з карамелізованим яблуком. У закладі пропонується також пабівське меню до пива – різні баварські ковбаски, сирні палочки, картопля фрі.

Особливої уваги у ресторації заслуговують стейки, які готуються на лавовому грилі.

«Це соковиті стейки з яловичини, із шиї свинини або з курки. Тобто  їх різновид у нас великий. І ми їх готуємо не просто на електричному, а на лавовому грилі. Такий спосіб приготування надає м’ясу  особливий смак, зокрема їжі приготованої на вогні», – наголошує Павло Бойко.

«Pizza Pub» для сімейного відпочинку та корпоративних вечірок. У закладі є м’ясні страви під назвою «Гарячі пательні», а також холодні закуски, гарніри, бургери, пивні делікатеси. Інтер’єр облаштований таким чином, щоб це місце стало ідеальним як для компанії друзів, так і для романтичної вечері на двох. Окрім цього, можна відсвяткувати невеликий корпоратив чи день народження до 25 осіб – на терасі з видом на центр Тернополя. У «Pizza Pub» є зала, в стилі пабу, там можна переглянути футбольні матчі та спортивні ігри. У закладі створені також усі умови для сімейного відпочинку, зокрема є дитяча кімната.

Приємно дивує демократичними цінами. «Pizza Pub» пропонує бізнес-ланч за 49 гривень, його, так само як і піцу, можна взяти з собою. 

«Спеціально для приготування кави з Італії в заклад привезли апарат 1982 року», – розповідає власник мережі міні-ресторації Павло Бойко. «Зараз сучасні кавові автомати все роблять автоматично – натискаєш на кнопку і він дозує рівень кави. У цьому кавовому апараті є 6 рівнів подачі води на каву. Починаючи від «Рестретто», потім «Американо» та інші.

У топі – крафтове пиво і гарячий глінтвейн. Відвідувачам закладу пропонується широкий спектр алкогольних напоїв. «Є крафтове пиво, яке користується особливим попитом серед наших відвідувачів», – стверджує Павло Бойко.  «А з похолоданням набирає популярності й гарячий глінтвейн».

Дізнатися детальніше про меню та пропозиції від «Pizza Pub» можна на сторінках закладу у соцмережах facebook та instagram

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паб, #павло бойко, #піца, #сагайдачного, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: