Тернопільська студентка з Нігерії блискуче виконала пісню про Тернопіль (Відео)

23.11.2017 20:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Пісня «Наш Тернопіль» на слова відомого тернопільського поета й пісняра Сергія Сірого заслужено стала однією з найупізнаваніших візитівок міста, його народним гімном. Чудові слова й мелодія твору віддавна полюбилися тернополянам.

Serhij-Siryj-2

– Чув пісню у виконанні багатьох співаків як аматорів, так і професіоналів. Але те, як заспівала її студентка з Нігерії, мене вразило, – каже Сергій Сірий.

Він розповів, що випадково натрапив в Інтернеті на відео, де почув спів іноземки. Сімеон Блессінг Абімбала – так звати студентку Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя, яка без акомпанементу, що непросто навіть для професійних співаків, виконала пісню «Наш Тернопіль» у Міжнародний день студента для команди «Першого інтернет-телебачення Тернопільщини Файне місто з посиланням на МедіаТОР».

– Дівчина заспівала пісню чуттєво, – каже Сергій Сірий. – Знаєте, ці відчуття навіть важко передати словами. Адже, слухаючи спів, відчуваєш, наскільки вона перейнялася змістом тексту пісні, її мелодикою, як правильно й точно розставила акценти. Таке несподіване виконання моєї з композитором Андрієм Вішком пісні – це найкращий подарунок на мій день народження, який минув 11 листопада.

Тут варто додати, що на відміну від багатьох українських політиків і чиновників різного штибу, які за все життя в Україні не можуть подужати вивчити українську мову, іноземці, зокрема нігерійці, які приїжджають до нас на кілька років навчання, не тільки розмовляють українською, а й на знак поваги до міста і його жителів, співають пісні про Тернопіль.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі