Побиття депутатом Баштою дівчини-поліцейського: радник Авакова каже, що статус не допоможе

Опубліковано:
22 Листопада, 2017
Радник Міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол, який живе на Тернопільщині, бере під особистий контроль побиття депутатом Тернопільської облради Олександром Баштою дівчини-поліцейського. 

Про це Апостол повідомив на своїй сторінці у Facebook, – пише Галас.

«Беру під особистий контроль розслідування цього інциденту і наголошую – статус депутата обласної ради не допоможе», – написав Апостол.

 

Він  також повідомляє, що у патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин волосистих частин голови та струс. “Вони просто розуміли, що не мають права застосовувати фізичну силу, навіть якщо це неадекватна істота, хоча і інвалід”, – пояснив радник міністра внутрішніх справ.

Читайте також

Депутат Тернопільської обласної ради побив жінку-поліцейську (Відео)

У наступному пості він додав, що в США особа за такі дії, як вчинив тернопільский депутат, “просто отримала б кулю в голову”.

“Чи могли б поліцейські примінити силу в цьому випадку? На жаль, згідно чинного законодавства, ні, і він про це знав”, – зазначив Апостол.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі депутат облради від «Свободи» на інвалідному візку побив поліцейських, які приїхали за його викликом про порушення правил дорожнього руху.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #башта, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побив, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: