У Тернополі зніматимуть продовження фільму «Червоний»

22.11.2017 16:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Продовження фільму "Червоний" зніматимуть у Тернополі. Знімальний процес має розпочатись у січні 2018 року.

Новий фільм стане приквелом до першої частини стрічки. Договір про співпрацю був підписаний минулого тижня.

Читайте також

Чому на відкриття тернопільської КіноШколи приїхали творці фільму «Червоний»?

- Наразі переговори повністю завершені, підписані угоди про створення цього фільму. Це буде приквел, передмова до «Червоного» - «Червоний. Без ліній фронту». Власне, вдалось впродовж цього року переконати знімальну групу, продюсера і режисера в тому, що саме Тернопіль дав прототип «Червоного». Віднайдено історичну постать, який став прототипом «Червоного». Сходиться практично все, від псевдо до деяких аспектів біографії.  І знахідкою для режисерської групи було те, що біографія цього тернополянина дуже підходить до третьої частини «Червоного». Тобто, до останньої частини трилогії, де буде завершення його життєвого шляху, - каже заступник міського голови Леонід Бицюра.

Уже зараз говорять про залучення до процесу зйомок більше 700 людей. Вибрано основні локації та навіть кінопавільйон, де будуть відтворені необхідні елементи фільму. 

Кінокоманда працюватиме у парку Загребелля, у кількох тернопільських двориках, центральній частині міста. Деякі сцени зніматимуться у Кременці.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі