Синоптик Наталя Діденко розповіла, коли і де чекати різкого похолодання

Опубліковано:
21 Листопада, 2017

Незначне покращення температури очікується на вихідні, до 5-6 градусів тепла. У четвер та п’ятницю очікується значне похолодання у Чернігівській, Сумській та Харківській областях до 5 градусів морозу вночі. За прогнозом Діденко, буде підвищена вологість повітря, через періодичні опади посилюватиметься відчуття холоду.

“У ці дні погода буде малокомфортна. Незначне покращення температури очікується на вихідні – до 5-6 градусів тепла”, – зазначила синоптик.

Сьогодні на заході країни, зокрема в Чернівцях та Чернівецькій області,  буде холодно з мокрим снігом. На сході очікуються сильні опади з налипанням снігу. У південній частині буде трохи тепліше – до 6 градусів тепла.

Тиждень побуде холодним, не перемерзайте, шапки-рукавички, але все ж зима поки що чемно стоїть у своїй черзі – вихідними трохи потепліє, прогнозує синоптик.

Про це розповіла синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наталя діденко, #погода, #похолодання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: