У Тернополі незабаром стартує конкурс «Феєрія новорічного міста»

Опубліковано:
21 Листопада, 2017

Тернополян уже запрошують долучатися до конкурсу «Феєрія новорічного міста», який стартує з початку грудня і триватиме до 15 січня 2018 року. Завдання учасників – допомогти створити привабливе оформлення Тернополя та святкову атмосферу під час  новорічно-різдвяних свят.

Участь у конкурсі можуть взяти установи, підприємства та організації, які знаходяться у місті, суб’єкти господарської та мешканці Тернополя. Заявки прийматимуть до 25.12.2017р.

Читайте також

Цьогоріч святкувати біля Тернопільської ялинки стане вдвічі дорожче

Зокрема, у номінації «Карнавал прикрас» можна зареєструватися в управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради: за адресою м. Тернопіль, вул. Коперніка, 1, тел. 40-41-37, 40-41-38; А у номінаціях «Зелена модниця» та «Настрій дарований серцем» – в управління ЖКГ за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперніка, 1, тел.25-49-34, 52-58-48.

Підсумки конкурсу оприлюднять у січні 2018 року, переможці отримають грамоти та грошові винагороди. Про це повідомляють в Тернопільській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #феєрія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: