З нагоди 60 річниці свого ювілею знаменита капела бандуристів порадувала тернополян та гостей міста чудовим концертом

Опубліковано:
19 Листопада, 2017

17 листопада Струсівська заслужена капела бандуристів України «Кобзар» відзначила своє шістдесятиріччя концертом у Тернополі. Захід відбувся в приміщенні драмтеатру.

Виступ колективу подарував всім присутнім незабутні враження й можливість глибше відчути свій національний колорит та народну культуру. Артисти довели, що українська народна музика, зокрема феномен кобзарства на сьогоднішній день ще не втратив популярності. Про це свідчить той факт, що у залі був аншлаг. Охочих побачити виступ капели було так багато, що на всіх попросту не вистачило місць і багато хто був змушений стояти. Однак людям це не заважало. Кожну композицію зустрічали бурхливими оваціями. Після окремих пісень глядачі аплодували стоячи. Крім оплесків, капела отримала багато подарунків, як символічних, так і грошових, а також просто море квітів від вдячної публіки. Особливе привітання висловили представники волонтерської організації «Теребовлянська вежа» : за активну громадську патріотичну діяльність та збір коштів для воїнів АТО колектив нагородили синь-жовтим прапором, що побував у зоні бойових дій. 

Зараз Україна як ніколи потребує таких митців, щоб популяризувати українську народну пісню, мову та культуру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бандура, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: