Викрадена в столиці «напівгола» активістка знайшлася (Відео)

З'ясувалося, хто схопив Виноградову

15.11.2017 21:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Співробітники вінницької поліції заявили, що ніякого викрадення активістки Femen не було: її затримали за хуліганство.

Читайте також

У Тернополі муніципальна поліція проводить нічні рейди
Побив і пограбував за те, що прихистила
Патрульні зняли з автобуса школярку, яка пішла з дому

На своїй сторінці в Facebook управління поліції Вінницької області написало: "Сьогодні (14 листопада-ред.) в Києві працівниками вінницької поліції затримали 25-річну особу, яку підозрюють у скоєнні хуліганських дій і підпалі фотолокації в центрі м. Вінниці", - повідомдляє znaj.ua.

Поліцейські також повідомили, що проти затриманої Аліси Виноградової можуть порушити кримінальну справу за статтею 296 Кримінального Кодексу (хуліганство). Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу, поки триває досудове розслідування. Активістці загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, активістка руху Femen влаштувала пожежу біля магазину Roshen у Вінниці. Вона підпалила декоративний трамвайний вагон, який знаходився неподалік.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі