На Тернопільщині цього року працевлаштували 255 бійців АТО

Опубліковано:
14 Листопада, 2017

Цьогоріч на Тернопільщині зареєстрували 1292 безробітних демобілізованих учасників АТО, з них 44 – з інвалідністю. Найбільше  колишніх воїнів звернулося до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості – 183, Гусятинського – 103, Теребовлянського – 99 та Борщівського районних центрів зайнятості – 94 особи. Працевлаштували у 2017-му уже 255 демобілізованих військових. Серед них шістьом видали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, 11 осіб отримали роботу за умови компенсації роботодавцям витрат єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, 45 учасників АТО  повернулися на військову службу за контрактом. Крім того, 67 військових були забезпечені тимчасовими місцями праці. Профнавчання пройшли 72 учасники АТО, з них 7 навчались на тракториста-машиніста с/г виробництва, 5 – електрогазозварника 5 – робітника фермерського господарства, 2 – кухаря, 1 – електромеханіка ліфтів, 9 безробітних атовців  пройшли підвищення кваліфікації.

Наразі в області роботу ще шукають для 327 учасників АТО. Середній розмір допомоги з безробіття для військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції – 3848 грн. Про це повідомили в обласному центрі зайнятості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансія, #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: