Тернопільщина: майно руйнується, а депутати не хочуть його продати

Опубліковано:
10 Листопада, 2017

Депутатський корпус Тернопільської обласної ради не погодив продажу кількох десятків об’єктів комунального майна, серед яких приміщення аптечної мережі, – пише Номер Один.

Їх давно не використовують і з кожним роком вони втрачають ринкову вартість.

Читайте також

7 сесія Тернопільської обласної ради розпочалась з вручення державних нагород
Тернопільська обласна рада очолила всеукраїнський рейтинг за рівнем інформаційної відкритості (Фото)

– Є приміщення колишньої аптеки, наприклад, у селі на Підгаєччині. Вона вже дуже довго не працює, приміщення розвалюється і з кожним роком втрачає свою залишкову вартість. Якщо ми з ним нічого не зробимо, будівля просто заваляться і залишиться одна земля. І така ситуація з більшістю об’єктів, які пропонувалися виставити на аукціон до продажу, – розповів голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. 

Депутати не погодилися це майно продати.

– Для обласної ради немає особливо значення, буде це продаж майна чи оренда? 

Але ніхто не звертається, щоб узяти ті приміщення в оренду. Тому, на мій погляд, правильним було рішення виставити їх на продаж. Я як голова облради підійшов до цього питання з господарської точки зору. Але депутати не підтримали цієї ініціативи. Я розумію, що в кожної політсили є свої ідейні принципи, що комунальне майно не можна продавати чи закривати, – сказав Віктор Вікторович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутати, #комунальне, #майно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: