Двохгодинний творчий марафон тривав у Великих Гаях

07.11.2017 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

У Народному Домі Великогаївської ТОГ на вихідні було гамірно і велелюдно. Тут "приземлився" літературний десант із поетів і письменників, які приїхали з Тернополя та найвіддаленіших куточків області. Учасники літературного об’єднання, яке працює при Тернопільській обласній організації  НСПУ під «орудою» поета-гумориста Зеновія Кіпибіди,  час від часу їдуть до людей на творчі зустрічі або різноманітні мистецькі фестивалі. Тож і цього разу вони щедро ділились із присутніми своєю творчістю. Директорка бібліотеки Надія Прийма разом із колегою зі шкільної бібліотеки Ольгою Новосад та сільськими бібліотекарями громади з інших сіл (Красівка, Козівка, Смолянка, Застав’є, Грабовець, Товстолуг) давно чекали на гостей. Кожний з них залишив у подарунок найцінніше - книги з автографами.

Двохгодинний поетичний марафон не вщухав не тому, що було багато творців поетичного слова, а тому, що було жагуче бажання поділитися з присутніми своїми творчими здобутками, а відтак, наповнити енергетичним сяйвом слова територію, куди завітали. І це було неперевершено!

Олександра Кара, Галина Шулим, Василина Вовчанська, Надія Тарасюк, Тамара Гнатович, Ганна Назарків, Ольга Атаманчук, Ніна Фіалко, Тетяна Дігай, Валентина Семеняк, Арсен Вікарук, Василь Глемба, Богдан Кушнірик, Володимир Бойко, Орест Чоловічок, Віктор і Богдан Насипані, Зеновій Кіпибіда. Цим ентузіастам, залюбленим у слово, щиро аплодували дорослі й малі великогаївчани.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі