Для виставки «Люди Дністра» світлини присилають зі всієї України і Молдови

Опубліковано:
7 Листопада, 2017

Альбом “Люди Дністра” у мережі Фейсбук створив відомий громадський діяч Володимир Ханас. Щодня додаються все нові знимки. На сьогодні це біля 150 світлин і море, тоб то, річка емоцій. Розмаїття подій – від відпочинку до протесту проти будівництва ГЕС на Дністрі. На фото люди, котрі приїзджають щоліта на сплави, люди, які організовують відпочинок на воді, люди, які захищають водну артерію від браконь’єрів і які вперше побачили одне з природних чудес України Дністровський каньйон. Є мешканці містечок і сіл, є чудова природа, і є нота відчаю, бо ця краса стоїть на межі зникнення. Причина одна – плани міністерства гідроенергетики на Дністровську швидкоплинну течію. Закувати береги, перекрити воді шлях до моря, яка і так вже зупиняє свій рух біля Новодністровської ГЕС.

Ідея мандрівної виставки у Володимира з’явилась вже давно: “Я хочу, щоб люди побачили, що можна протипоставити планам гідри, що за ними має бути слово: “Дністру жити”. В альбомі зібрані фотографії авторства людей, котрі беруть безпосередню участь у боротьбі за збереження Дністра вже протягом десятків років. Сподіваюсь, що частина з них потрапить на виставку, яку ми плануємо зробити і показати у придністровських селах України і Молдови. На  сьогодні виставка ще у планах, але вже є люди, які мають бажання долучитися до організації. На містах готують зустрічні фотоекспозиції. Щира дяка усім, хто допомагає.” 

Несподіванкою для чоловіка була популярність альбому у мережі – люди присилають свої фотографії зі всієї України і Молдови, тому буде дуже складно вибрати серед них двадцять найемоційніших фото. 

Світлини можна переглянути у альбомі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото Світлани Шелест, Лілії Бурдейно-Домарад, Наталі Віцинської, Романа Задорожного, Кузьми Вікирчака, Олени Мудруої Бориса Гори, Наталі Кузьо, Володимира Демчишина, Валерія Сеньківа, Олега Банару, Івана Паламарчука, Антоніни Гошовської, Олександра Степаненка, Ярослава Чорнозуба, Василя Ханаса , Мар’яни Карп’як Кучмей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дністер, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фото
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: