ТОП-5 міфів про інтернет-магазини

Виявляється, не всі довіряють онлайн-покупкам

04.11.2017 19:55   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Портал "Знай.ua" зібрав топ-5 найбільш популярних міфів про інтернет-магазини. Виявляється, не всі довіряють інтернет магазинам, побоюючись недоброякісного товару, або відмови при поверненні. 

  1. В інтернет-магазинах шахраї. Цей стереотип виник не тільки через недовіру до всього нового, але і через те, що перші інтернет-магазини, що з'являлися на просторах мережі, дійсно нерідко виявлялися шахрайськими - вимагали передоплату за товар, який клієнт не отримував в результаті. Зараз же більшість інтернет-магазинів не вимагають передоплати, а великі магазини обов'язково повернуть кошти в більшості випадків. 
  1. В інтернет-магазин не можна повернути товар. Багато хто не купують в інтернет-магазинах, вважаючи, що вони мають якийсь особливий статус з точки зору закону про захист прав споживачів. Насправді ж це така ж покупка, просто відбувається вона дистанційним способом. А відповідальність продавець несе таку саму. Тобто порядок повернення і обміну залежить від того, до якої категорії відноситься товар, а не від того, купили ви його в торговому залі або через сайт. 
  1. В інтернет-магазинах дорого. Виявляється, існує й така думка, більш того, вона дуже поширена. Дійсно, не всі товари дешевше купувати в мережі. Наприклад, продукти харчування в Інтернеті часто коштують дорожче. Зате побутову техніку, ліки, книги в онлайні можна придбати за дуже вигідними цінами. 
  1. Потрібно довго чекати доставки. Дійсно, в звичайному магазині товар ви отримуєте відразу. Але думка про те, що замовлення, зроблене через Інтернет, буде виконуватися дуже довго, теж не відповідає дійсності. Більшість магазинів доставляють товар оперативно і вкладаються в терміни, зазначені на сайтах. 
  1. В інтернет-магазині складно зорієнтуватися. Любителі традиційних магазинів не втомлюються наголошувати, що ніколи не відмовляться від звичайного шопінгу, тому що в торговому залі є продавець-консультант, якому завжди можна задати питання про товар. Зараз же, інтернет-магазини стають простіше, а онлайн-консультантів - більше.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі