Родина з Кременеччини взяла участь у реаліті-шоу «Хата на тата»

Опубліковано:
1 Листопада, 2017

Молода сім`я із с. Сапанів, що на Кременеччині ризикнула взяти участь у проекті телеканалу СТБ «Хата на тата». Ініціатором участі був голова родини – тато Микола. А мама Валентина, завідувач сільським клубом, тим часом релаксувала на морі, – пише Терен.

– Перші кілька днів все було легко, жодних труднощів не виникало. Проте уже скоро з’ясувалося, що залишитися одному з малечею та господарством не так просто, як видається на перший погляд, – зізнається Микола.

У родини двоє діток – семирічна донечка та трирічний синочок. По секрету тато зізнався, що участь завершилася вдало, а деталей доведеться дочекатися, адже за умовами договору із каналом, розголошувати до показу їх не можна. Попередній показ очікують 10 грудня. До того ж Микола ще має поїхати до Києва та розповісти журналістам, як тиждень без дружини, але з дітьми, змінив його життя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини, #хата на тата
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: