Матір-одиначка організувала у Тернополі секс-бізнес

31.10.2017 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Інформацію про те, що у місті існує бізнес із надання інтимних послуг, правоохоронці отримали ще у квітні цього року. До цього часу тривав збір доказів та встановлення причетності осіб до секс-індустрії. Виявилось, що організаторкою пікантного виду діяльності була 26-річна матір-одиначка. До бізнесу запросила ще двох своїх друзів. Разом з подругою працювали адміністраторами, а ще один товариш був за водія.

Дівчат за викликом сутенерка знайшла через інтернет і навіть винайняла їм житло у Тернополі. Це четверо жительок Дніпропетровської та Запорізької областей віком від 25 до 30 років, малозабезпечені жінки. Двоє з них одружені, мають дітей. Родинам казали, що їздять до Тернополя доглядати за людьми похилого віку.

Читайте також

Регулярний секс поліпшує інтелект, – дослідження
Про що розкажуть сексуальні фантазії чоловіка
10 причин займатися сексом щодня

Клієнтів шукали через оголошення в соцмережах та на сайтах. Повії працювали вахтовим методом по парах - два тижні в місяць працювали одні, а наступних два – інші. Зустрічі організовували лише на виїздах - в готелях, саунах, в орендованих квартирах. Година послуг повії вартувала 1200 гривень. При бажанні клієнта до нього могло приїхати одразу двоє жінок. Коштувало це 3 тисяч гривень. Частину зароблених грошей дівчата віддавали адміністраторам і таксисту.

Дівчат піймали на гарячому в одному з готелів обласного центру. У помешканні сутенерів під час обшуку вилучено комп'ютерну техніку, з якої подавалися оголошення, мобільні телефони, записники з клієнтами, а також мічені гроші.

Організаторці бізнесу інкримінують статтю 303 частину 2 ККУ - сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, а як запобіжний захід домашній арешт у нічний час. Вирішується про оголошення підозри та запобіжний захід щодо її спільників. На виконавиць послуг складено адмінпротоколи за частиною 1 статті 181 КУпАП - заняття проституцією. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі