Тарас Демкура розвиває співпрацю з регіонами України

Опубліковано:
30 Жовтня, 2017

Віце-президент з регіонального співробітництва Міжнародної торгової палати Тарас Демкура 28 жовтня з діловим візитом відвідав регіональне представництво ICC Ukraine в Херсоні, керівником якого є Анатолій Хоменко. Очільник Храківського представництва разом зі своїм колективом робить велику роботу для налагодження ділових та партнерських стосунків, організовує Міжнародні форуми та виставки.

null

Під час зустрічі мова йшла про візит представників бізнесу і громадськості на Тернопільщину, що дасть можливість розкрити потенціал нашого краю, більше дізнатися про перспективи співпраці з Херсонщиною.

Нагадаємо, що Міжнародна торгова палата (ICC) – це впливова всесвітня організація, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.

null

Ця організація представлена у 127 країнах світу та має 93 Національних Комітети. Принципові преференції ICC Ukraine – це партнерські взаємини з Національними комітетами Світової організації бізнесу (The World Business Organization) у цих державах для сприяння міжнародній торгівлі, опанування нових ринків, пошуку партнерів та залучення інвестицій.

null

Головний напрямок діяльності ICC Ukraine – міжнародне співробітництво, створення умов для інтеграції українського бізнесу до міжнародної бізнес-спільноти.

Програми та продукти ICC Ukraine для сприяння розвитку національного підприємництва: www.icc-ternopil.org

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #розвиток, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгова палата
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: