Як учні тернопільсьої школи № 3 у Франції набиралися досвіду (Фото)

30.10.2017 13:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

З 8 по 14 жовтня група учнів 10-11 класів відвідала мальовниче містечко французької провінції Овернь Ле-Пюї-ан-Веле (Le Puy-en-Velay). Поїздка відбулася в рамках проекту обміну учнями «Erasmus +» та за сприяння ТНПУ імені І.Пулюя. 11 учнів разом з учителями Гродою Г.М. та Сагайдак К.О. мали нагоду ознайомитися з методикою викладання та організацією навчання в одному з ліцеїв Франції «Ліцей Шарля і Андріана Дюпуї»( Lycée Charles et Andrien Dupuy), - пише Файне місто.

Разом із студентами ліцею вони відвідали уроки, на яких робили хімічні досліди, спостерігали за ходом фізичних експериментів, дізналися більше про історію та географію Франції і разом з тим удосконалили свої знання з французької та англійської мови.

Протягом тижня діти проживали у французьких сім’ях і тому вони змогли дізнатися більше про спосіб життя та звичаї французів.

Окрім занять, учні побували в одному з найбільших міст Франції – Ліоні, прогулялися вуличками  Ле-Пюї-ан-Веле, побачили виставку творів Пікассо, відвідали сучасну 3-d лабораторію Fablab та познайомилися з мером міста.

Подорож у Францію для школярів стала першою сходинкою у визначенні майбутніх орієнтирів, стимулом до подальшого розвитку у набутті практичних навичок спілкування, розширення світогляду, пізнання культури європейської країни. Тому наші учні з нетерпінням чекають на приїзд французьких друзів.

Директор школи Надія Будій вдячна ТНТУ імені Івана Пулюя, управлінню туризму Тернопільської міської ради, Валерію Лазаруку, Тетяні Вітенко та всім іншим які долучились до чудової можливості учням школи стати на час поїздки справжніми студентами прекрасного ліцею, відчути переваги профільного навчання.

Джерело: сайт Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №3 з поглибленим вивченням іноземних мов


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі