Світлини юних переможців обласного фотоконкурсу «Моя Україно!» поїдуть до Києва

Опубліковано:
27 Жовтня, 2017

Такі юні, від 7 до 18 років, фотографи радують вкотре своїми роботами. Світлини відібрані поважним журі, але і ті, що залишаються у Тернополі, будуть протягом року радувати усіх, хто завітає у Тернопільський обласний центр науково технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ), що на вулиці Січових Стрільців, 13. У старому будинку, напевно ровеснику перших фотографій, від щирих митів, які ловлять протягом року гуртківці цілої області, завжди тепло та святково. Школярі та молодь не стоять осторонь подій, що відбуваються у державі – соціальний підтекст конкурсу очевиден – в України є таланти, які вже працюють на її імідж держави.  

На конкурс було представлено світлини із 11 районів Тернопільщини, а саме з Бережанського, Борщівського, Бучацького, Гусятинського, Заліщицького, Збаразького, Зборівського, Козівського, Кременецького, Лановецького, Комунального закладу Тернопільської міської ради “Станція юних техніків” та Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді. Оцінювання робіт проводилося за трьома віковими категоріями: молодша (7-10 років); середня (11-14 років); старша (15-18 років). На конкурс представили 172 світлини у номінаціях: портрет, пейзаж, натюрморт, жанрове фото, архітектура, флора і фауна, позажанрове та експериментальне фото, макрофотографія.

Перемогу у командному заліку здобули: перше місце – Тернопільський обласний комунальний центр науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді, друге місце – Кременецький районний центр дитячої творчості, третє Комунальний заклад Тернопільської міської ради “Станція юних техніків”. У листопаді у столиці відбудеться фінальний етап Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотолюбителів “Моя Україно!”. Побажаємо успіху нашим талановитим фотографам!

(У статті представлені не усі роботи дипломантів обласного етапу конкурсу).

null

Віка, портрет

 

null

жанрове, Дитяча турбота

 

null

макро

 

null

Макро, Братчики-грибочки, Кузьмінська Роксолана

 

null

Макро, Сльози дощу

 

null

Макро, Сонечко

 

null

Мурованка, побутова

 

null

На Івана на Купала

 

null

Надвечір’я, пейзаж

 

null

По секрету, побутова

 

null

Пожанрове, Ліс навиворіт

 

null

Портрет

 

null

Пожанрове, Різдвяна симфонія

 

null

Пожанрове, Україна

 

null

Флора і фауна, Півник

 

null

Флора і фауна, Рожеві фантазії

Фото учасників конкурсу юних фотолюбителів “Моя Україно!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фотографія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: