«Мрія Агрохолдинг» приєдналась до Американської торговельної палати в Україні

Опубліковано:
25 Жовтня, 2017

Агрохолдинг «Мрія» став членом однієї з найактивніших та найвпливовіших громадських організацій – Американської торговельної палати в Україні. Організація прагне буде позитивним чинником змін у бізнес-середовищі в інтересах України. Для досягнення цієї мети Палата працює над забезпеченням членів організації повним переліком різноманітних переваг для розвитку бізнесу, зокрема йдеться про можливість долучатися до кращих світових практик і встановлювати бізнес-зв’язки більше ніж зі 100 країнами, де є представництва AmCham.

«Те, що Агрохолдинг “Мрія” повторно, через 3 роки після дефолту, зміг відновити членство в Американській торговельній палаті свідчить про неабияку довіру до компанії і правильну стратегію, обрану новими власниками та менеджментом. Впевнений, що співробітництво в рамках організації відкриє нові перспективи для розвитку компанії та наших співробітників», –коментує генеральний директор «Мрія Агрохолдинг» Саймон Чернявський.

Сьогодні Американська торговельна палата в Україні об’єднує понад 600 компаній з понад 50 країн світу. Члени Палати – найбільші інвестори та міжнародні компанії, які працюють в Україні, – роблять значний внесок у формування бюджету та допомагають українському бізнесу реалізувати власний потенціал.

Довідково:

Більше про Американську торговельну палату в Україні.

Більше про Агрохолдинг «Мрія».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mriya Agro Holding, #Мрія Агрохолдинг, #новини Мрія Агрохолдинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Саймон Чернявський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: