На Тернопільщині спіймали чиновника на рекордній сумі хабаря

Опубліковано:
25 Жовтня, 2017

Керівник одного з відділень Кременецької ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області”мінімізувати” штрафні санкції порушнику до 400 тисяч гривень. Відтак чоловік міг «зекономити», оскільки йому загрожував штраф більш аніж на мільйон гривень.

Затримали його у понеділок, 23 жовтня, в одному з ресторанів Тернополя. З сумки керівника відділення об’єднаної податкової інспекції правоохоронці вилучили одержані ним гроші у якості хабара, повідомили у Департаменті захисту економіки Нацполіції, – пише 24 канал.

Читайте також

Півтори тисячі гривень за практику

Крім того, був затриманий і державний ревізор-інспектор Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області, який “забув” внести до акту перевірки деякі порушення.

Наразі встановлюється коло осіб, які також можуть бути причетні до даної корупційної схеми.

В межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, проводяться санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів справи та у приміщеннях податкової інспекції та фіскальної служби.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар, #чиновник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: