За фальшиве повідомлення про замінування станції швидкої чоловікові доведеться відповісти

Опубліковано:
23 Жовтня, 2017

Повідомлення про замінування станції швидкої допомоги у Теребовлі диспетчери лінії «103» отримали 22 жовтня о 20:45. Невідомий заявив, що в приміщенні знаходиться небезпечний предмет. Спершу він відмовився відповідати на уточнюючі запитання про дану ситуацію. Проте через кілька хвилин зателефонував знову та залишив номер свого мобільного, повідомивши, що розповість детальніше про міну.

На місце одразу виїхали правоохоронці та усі рятувальні служби. З приміщення евакуювали персонал. Будівлю оглянули експерти-вибухотехніки й кінологи, та жодної міни не знайшли. І коли рятувальники почали збирати обладнання, невідомий зателефонував ще раз і сказав, щоб шукали краще.

Особу додзвонювача встановили. Ним виявився житель села Перемилів Гусятинського району 1989 року народження. Чоловік раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців за надання неправдивої інформації. Він зізнався, що просто хотів пожартувати. Чоловіка направили до медиків, які перевірять його психічно-емоційний стан. «Жартівнику» загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мінування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #швидка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: