Петиція тернополян з проханням «вигнати» надокучливих ворон зі Старого Парку – набрала достатню кількість голосів, щоб її розглянули у міській раді. «За» проголосували …. жителів міста. Чи зможуть задовольнити потреби тернополян – відповідь у міськраді дадуть згодом.

Як ми уже раніше зазначали, автор петиції Юрій Анісіфоров на сайті міської ради написав:

«Цього літа було встановлено дитячий майданчик в Старому парку. Проблему з воронами чиновники знали, проте нічого не зробили. Зараз вести дитину на “загаджений” майданчик страшно, оскільки може підхопити якесь захворювання з воронячих фекалій. Пропоную провести обрізку дерев “по максимуму” і провести боротьбу з воронами. Мільйон вклали в псевдоремонт парку, а ефект вийшов негативним. На фото зображення Нового дитячого майданчику, до якого до слова нікому нема діла. Намагань прибрати послід жодного разу з сторони міста не було»! – пише.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ворона, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: