У Тернополі «гопота» побила 20-річного юнака. Забрали усе, що могли

15.10.2017 23:13   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Тернопілля

У дворі одного з будинків по вулиці Богдана Хмельницького на нього напали двоє осіб, приблизно його віку, і стали вимагати гроші й телефон, - пише Терноград.

Кримінальне провадження за частиною другою статті 186 КК – грабіж, вчинений групою осіб, слідчі Тернопільського відділу поліції інкримінують двом мешканцям обласного центру. Зловмисники відібрали у жертви мобільний, рюкзак та верхній одяг.

Читайте також

У відомому тернопільському клубі тяжко побили молодика
На Теребовлянщині син забив до смерті рідну матір
У Зборові побилися кандидат в депутати та помічник народного депутата

До поліцейських із заявою звернуся 20-річний тернополянин і повідомив, що в дворі одного з будинків по вулиці Богдана Хмельницького на нього напали двоє осіб, приблизно його віку, і стали вимагати гроші й телефон. Хлопець віддавати власне майно відмовився, тоді нападники збили його з ніг, відгамселили і те, що вимагали, силою забрали. Втрачені телефон, рюкзак і куртку потерпілий оцінив у сім тисяч гривень, повідомляють у поліції.

Оперативними заходами правоохоронцям вдалося розшукати зловмисників. Ними виявилися двоє мешканців обласного центру 1997 та 1998 роківнародження. У зловмисників вилучено речові докази – викрадені мобільнийта рюкзак. Куди поділи куртку потерпілого нападники не зізнаються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терноград  

Коментарі