Адвокату з Хмельниччини загрожує 10 років в'язниці

14.10.2017 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Серйозні неприємності із Законом матиме адвокат з Хмельниччини. Інцидент за її участю трапився ще 18 вересня 2015 року. Однак підозру жінці оголосили лише тепер.

Читайте також

Водій заїхав в бетонний блок і втік
Тернопільські поліцейські перекинули службове авто (Фото)
Нетверезий водій мотоцикла вчинив ДТП (Фото)

Трапилось це в нічну пору доби. Адвокат, керуючи автомобілем «NISSAN-MURANO», рухалась  автодорогою між селами Котюжини Збаразького району та Манево Лановецького району Тернопільської області. Раптом її авто почав блокувати, обганяючи та переслідуючи, водій автомобіля «CHEVROLET-NIVA». Жінка зупинилася, вийшла із салону, зупинився йінший кермувальник, вони почали сваритися. Після цього пасажир «CHEVROLET» заліз на капот її авто та почав бити руками по передньому вітровому склі та капоті. Жінка сіла за кермо і дала задній хід. Дебошир зіскочив, тож жінка вирішила його об'їхати, але правою частиною автомобіля зачепила чоловіка. Він впав на транспортний засіб схопився обома руками за виступаючі краї капоту моторного відсік і проїхав так метрів сімсот.

Тоді адвокат пригальмувала і різко повернула. Чоловік зіскочив. Травми, які він отримав від падіння, виявились несумісними з життям. Чоловік помер у лікарні через шість днів після інциденту. Адвокату ж загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років відповідно до частини 2 статті 121 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі