Територія вільного простору Валентини Семеняк має незвичний колір

13.10.2017 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Територія вільного простору. Саме так можна охарактеризувати зустріч читачів із тернопільською письменницею і журналісткою Валентиною Семеняк. Авторка дванадцяти книг, серед яких дитячі казки та повість, книги оповідань, духовні оповідки, роман, презентувала персональну виставку фото світлин «Бхарата – територія сонця» -  суттєвий результат її чисельних мандрів Індією.

null
Фото: Дарина Колосок

Це була тепла, щира, насичена зустріч із читачами, яку Валентина провела під гаслом: «Кожна людина сама обирає колір свого неба». Колір неба цієї письменниці незвичний, це колір світла, любові і добра. Організаторами зустрічі стали Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення та обласна наукова універсальна бібліотека. Тема розмови була про все: світло і любов, добро і доброту, про силу молитви, про енергетичні місця сили в Індії, про ауру і чакри, про призначення людини на Землі, про недописаний роман "Об'явник", про Янгола, про дивовижний ашрам в містечку Путтапарті на підні Індії, що в штаті Андхра-Прадеш і багато-багато іншого. Цікаво було всім, адже далеко не всі іноді вміють слухати інших.

До слова. Коли письменниця розповідала про шлях духовного шукача... у приміщенні несподівано зникло світло. Тієї миті це було ДУЖЕ доречним! Адже спілкувались про внутрішнє світло, мовою фізиків - найдрібніші частки в енергетичній структурі людини - фотони. А ще Валентина Семеняк колекціонує притчі, то ж вона залюбки поділилась деякими з присутніми.

Дарина Колосок

null
Фото: Валентина Семеняк

 

null
Фото: Валентина Семеняк

 

null
Фото: Валентина Семеняк

 

null
Фото: Валентина Семеняк

 

null
Фото: Валентина Семеняк

 

null
Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі